Soccerbet Kup prijateljstva 2021 počinje 1. juna

Najbolji fudbalski klubovi iz regiona okupiće se od 1. do 6. juna na Zlatiboru gde će učestvovati na trećem po redu Soccerbet Kupu prijateljstva.

Poznati regionalni fudbalski turnir za igrače mlađe od 19 godina se tako vraća na veliku scenu posle jednogodišnje pauze, a i ovoga puta na njemu će učestvovati ukupno 12 ekipa.

Učesnici Soccerbet Kupa prijateljstva 2021 su: Akademija Pandev, Borac Banja Luka, Crvena zvezda, Dinamo Zagreb, OFK Titograd, Partizan, Sarajevo, Sloboda Tuzla, Sloboda Užice, Spartak Subotica, Vojvodina i Željezničar.

Timovi će biti podeljeni u 4 grupe, a po 2 prvoplasirane ekipe iz svake grupe obezbediće plasman u četvrtfinale.

A grupa: Partizan, Akademija Pandev, Sarajevo

B grupa: Crvena zvezda, Željezničar, OFK Titograd

C grupa: Dinamo Zagreb, Borac Banjaluka, Spartak Subotica

D grupa: Vojvodina, Sloboda Tuzla, Sloboda Užice

Sve utakmice Soccerbet Kupa prijateljstva 2021 biće prenošene uživo na kanalima Sport Kluba, tako da će svi ljubitelji fudbala moći da na delu vide najtalentovanije fudbalere iz našeg regiona. Takođe, ceo turnir biće organizovan uz podršku Fudbalskog saveza Srbije, a očekuje se da i ove godine na Zlatiboru bude prisutan veliki broj poznatih ličnosti iz sveta fudbala.

Kostur nokaut faze na Soccerbet Kupu prijateljstva 2021 izgleda ovako:

Četvrtfinale:

A1 – C2

C1 – A2

B1 – D2

D1 – B2

Polufinale:

A1/C2 – C1/A2

B1/D2 – D1/B2

Utakmice u grupnoj fazi takmičenja i utakmice u četvrtfinalu traju po 70 minuta (dva puta po 35), dok utakmice polufinala i finalna utakmica traju po 80 minuta (dva puta po 40).

Trofej brani ekipa Vojvodine koja je u prethodnom finalu savladala Partizan posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

Attachment