Begić: Uvek uz fudbal i prijateljstvo

1111

Elvedin Dino Begić, predsednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, oduševljen je organizacijom, kvalitetom i posetom na Turniru prijateljstva, kao i efektima koje ima na fudbal.

Prvi čovek fudbala u BiH, na turnir je stigao u društvu Jasmina Bakovića, generalnog sekretara FS BiH i polufinale pratio u društvu Save Miloševića, najzaslužnijeg što je Turnir prijateljstva zaživeo i već u drugoj godini uvrštenu kalendar UEFA.

– FS Bosne i Hercegovine je na neki način jedan od suorganizatora turnira, naravno na inicijativu legende Save Miloševića. Mi smo tu ideju podržali. Uveren sam da će ovaj turnir i svi naredni dati jedan snažan doprinos razvoju fudbala Bosne i Hercegovine, kao i na celom ovom prostoru – rekao je Elvedin Begić.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je uz turnir od prvog dana i imao veliki uticaj na njegovu promociju i razvoj.

– Najvažnije je bilo početi. Vrlo je bitno da smo na samom početku dali podršku. Evo već ove godine su vidljive promene u svakom obliku, od organizacionog, do prisustva ekipa i broja gledalaca. Nadamo se da će turnir iz godine u godinu da raste i postane događaj za svako poštovanja. Turnir nam daje jedinstvenu priliku da na jednom mestu vidimo veliki broj fudbalskih nada iz celog regiona, da promovišemo prijateljstvo i fudbal. To su razlozi zbog kojih će naš savez sigurno biti uz Turnir prijateljstva i u budućnosti – istakao je Begić.

Attachment